Nieuwsbrief mei

  • 21 juni 2021

Corona in 2021

Het einde van het schooljaar komt al in zicht. Dit is normaal de periode van leuke uitstapjes, schoolreizen, …   Omdat het organiseren hiervan vanaf 1 juni iets soepeler kan, trachten de leerkrachten toch nog toffe uitjes te organiseren.   Indien dit nog kan voor de klas van uw kind(eren), wordt er een risicoanalyse opgesteld die dient goedgekeurd te worden door onze preventieadviseur.  Wij organiseren alles zo veilig mogelijk volgens de richtlijnen.

Leerlingenraad

Juf Veronique en juf Anne voeren momenteel gesprekken met de kinderen van L3, L4 en L5 die zich kandidaat stelden voor de leerlingenraad. Zo weten zij wat campagne voeren inhoudt en hoe ze dit kunnen aanpakken. Extra informatie kan u vinden op de website van onze school: https://www.goshil.be/onze-toffe-school/leerlingenraad-go-shil

 

Opgelet! Vrije dagen

13 mei 2021: feestdag

14 mei 2021: brugdag

24 mei 2021: feestdag

25 mei 2021: facultatieve vakantiedag

 

Ouderraad

Wij vinden het erg belangrijk dat ouders participeren. Dit was even moeilijk in coronatijden, maar...                                                                                                                                               

Tijdens het schooljaar 2021-2022 zal er in GO Shil! een nieuwe ouderraad worden opgericht!                                                                                                                                              Meer info volgt.

 

Keuze levensbeschouwing

Indien u graag de levensbeschouwing van uw kind(eren) wijzigt voor het volgende schooljaar, kan u via werner.volkaert@goshil.be een nieuw keuzeformulier aanvragen. Deze keuze dient doorgegeven te worden voor 30 juni 2021. Daarna is dit niet meer mogelijk.

 

Fotograaf

Vandaag krijgen alle leerlingen een flyer mee om de schoolfoto’s te bestellen. Dit kan nu online, meteen bij de fotograaf zelf.  Meer info kan u op het briefje vinden en bestellen kan tot uiterlijk 27 mei 2021.

Fijn weekend!

Team GO Shil!